Revision baserad på analys

Vårt mål är att skapa mervärden för våra kunder med hjälp av revision baserad på analys.

Utveckling och kvalitetssäkring

Revision är grunden i vår verksamhet och en viktig komponent för att utveckla och kvalitetssäkra ditt företag. Revision fungerar som ett betyg och trovärdighetsbevis för banker, leverantörer, kunder och myndigheter.

Revision är ett verktyg för företagets tillväxt

För oss är revision mycket mer än rutinmässig granskning; det är ett viktigt verktyg för företagets tillväxt och stabilitet. Genom att tillhandahålla noggrann och objektiv granskning av ditt företags finansiella rapporter och operationella processer, säkerställer vi att din verksamhet inte bara uppfyller de nuvarande standarderna utan även är i pole position för framtida framgång.

Riskbaserad revision – varje detalj räknas

Vår metod för riskbaserad revision innebär en omfattande utvärdering av ditt företags risker och möjligheter. Genom att använda riskanalyser dyker vi djupt in i din verksamhets kärna för att säkerställa att rätt områden granskas effektivt. Detta tillvägagångssätt gör att vi kan identifiera potentiella problem innan de blir allvarliga och föreslå förbättringar som stärker ditt företags ekonomiska och organisatoriska struktur.

Ditt stöd för ekonomisk framgång

Som revisorer är vi inte bara granskare, vi fungerar även som ett bollplank. Vårt team består av erfarna auktoriserade revisorer och dedikerade revisionsmedarbetare som är redo att hjälpa ditt företag att nå sin fulla potential. Vi brinner för personlig service där varje uppdragsgivare får den uppmärksamhet och expertis som krävs för att navigera i ett många gånger komplext ekonomiskt landskap.

Lokal expertis och global insikt

Våra revisorer kombinerar lokal marknadskunskap med global insikt. Det innebär att oavsett storlek eller typ av verksamhet du driver, kan du lita på att få professionell och insiktsfull service som tar hänsyn till både lokala förhållanden och bredare ekonomiska trender. Vi ingår i nätverket Baker Tilly International med verksamhet i 145 länder och över 40 000 medarbetare. Om du bedriver internationell verksamhet kan vi erbjuda rådgivning och expertis den vägen.

Auktoriserad Revisor – pålitlig kvalitet

Att välja en auktoriserad revisor innebär att du väljer kvalitet, pålitlighet och trygghet. Våra auktoriserade revisorer på Sporrong & Eriksson är alla experter inom sitt område och står även under Revisionsinspektionens tillsyn. Det innebär att vi alltid följer rådande lagar och regler.

Gruppbild på de som arbetar med revision på Sporrong & Eriksson

Vanliga frågor om revision

Vad är revision?

Vad gör en revisor?

När ska materialet lämnas till revisorn?

När måste företag utse en revisor?

Varför ska revisorn vara med på inventeringen?

Behöver du hjälp med revision?

Behöver du och ditt företag hjälp med revision? Då har du hamnat helt rätt. Välj ut din favorit och ta kontakt redan idag, så hjälper vi dig vidare. Dörren till oss står alltid öppen.

Kontakta oss
Revision med Håkan på Sporrong & Eriksson