Om oss

Vi finns här, vi bryr oss och vi lever med våra kunder. Vi hjälper dig att utveckla ditt företag.

Det här är Sporrong & Eriksson

Vi avlastar våra kunder genom att vända det svårbegripliga till möjligheter och bidra till lönsamhet. Affärsidén består egentligen bara av en enkel idé: lokalt ägande och ett personligt engagemang i varje kund.

Sporrong & Eriksson Revisionsbyrå startades år 2000 med en idé om att erbjuda revisionstjänster på ett lite annorlunda sätt. Vi arbetar utifrån mottot "hög kompetens kombinerat med ett lättsamt tilltal" och vi vill vara en resurs för kunden i dennes utveckling.

Med ett lokalt ägande och en verksamhet koncentrerad till regionen är vi djupt rotade vid Kalmarsund. Vi finns här, vi bryr oss och vi lever med våra kunder. En resurs som hjälper dig att utveckla ditt företag. Trots att auktoriserad revision är frivilligt för mindre aktiebolag sedan 2010 har vi idag över 600 kunder - fler än någonsin. Det är vi glada för!

Vi som jobbar på Sporrong & Eriksson är ett gäng människor som månar om varandra och om våra kunder. Pålästa, seriösa och trygga, men har också glimten i ögat och nära till skratt. Vi är nämligen övertygade om att ett skratt då och då bidrar till ett framgångsrikt företagande. Visst håller du med?

Erika och Ulrika på Sporrong & Eriksson

Hör av dig till oss!

Vi vänder det svårbegripliga till möjligheter och bidrar med lönsamhet till dig och ditt företag. Nyfiken på att veta mer? Tveka inte på att höra av dig till oss.

Helen på Sporrong & Eriksson