Vi är Sporrong & Eriksson - din revisionsbyrå i Kalmar

Välkommen till Sporrong & Eriksson, en nyskapande och personlig revisionsbyrå med rötterna i Kalmarsundsregionen.

Enkel affärsidé - stort engagemang

Vår affärsidé är enkel men kraftfull: lokalt ägande och ett personligt engagemang i varje kund. Detta synsätt genomsyrar allt vi gör. Vi tror på att göra det komplexa enkelt och omvandla utmaningar till möjligheter. Vårt mål är inte bara att avlasta våra kunder, utan också att bidra till deras tillväxt och lönsamhet genom proaktiv rådgivning och stöd.

Mer än revisor – en partner för tillväxt

Med en kombination av hög kompetens och ett lättsamt tilltal strävar vi efter att skapa en avslappnad, men ändå professionell relation med varje klient. Vi är här för att stödja dig genom varje steg av ditt företags utveckling, med tjänster som sträcker sig bortom traditionell revision.

Hög tillgänglighet och engagerade medarbetare

Många av våra kunder värdesätter vår tillgänglighet och personliga engagemang högt. Sporrong & Erikssons team består av målmedvetna medarbetare som är experter inom sina respektive områden. Vi är pålästa, seriösa och trygga – kvaliteter som vi tror är grundläggande för ett framgångsrikt samarbete. Hos oss är det också viktigt med en positiv arbetsmiljö, där glimten i ögat och en avslappnad miljö är en del av vardagen. Vi är övertygade om att detta inte bara skapar en bättre arbetsplats för oss, utan också genererar bättre resultat för våra kunder.

Vårt engagemang – din framgång

Vi är en partner som är dedikerad till din framgång. Oavsett om du behöver hjälp med revision, redovisning, skatterådgivning eller företagsöverlåtelse, är vi här för att stödja och vägleda dig mot en ljus och lönsam framtid.

Erika och Ulrika på Sporrong & Eriksson

Hör av dig till oss!

Vi vänder det svårbegripliga till möjligheter och bidrar med lönsamhet till dig och ditt företag. Nyfiken på att veta mer? Tveka inte på att höra av dig till oss.

Helen på Sporrong & Eriksson