Redovisning som du vill ha den

Flexibel, tillgänglig och kostnadseffektiv redovisning

Skräddarsydd redovisning efter dina behov

Behöver du hjälp att hantera all din redovisning och ekonomi, eller bara delar av den?

Vi anpassar och skräddarsyr redovisningen efter just dina behov. Ekonomiska analyser, bokföring, bokslut och årsredovisningar är exempel på vad du får hjälp med hos oss. Våra medarbetare har gedigen ekonomisk utbildning och lång erfarenhet av företagskunder vilket gör att du är i trygga händer.

Ekonomisk analys – förstå ditt företags finansiella hälsa

Ekonomisk analys är ett viktigt redskap för att skapa framgångsrika företag. Genom att förstå ditt företags finansiella hälsa kan du fatta välgrundade beslut som driver tillväxt och stabilitet. Vår ekonomiska analys omfattar en djupgående granskning av dina finansiella rapporter, identifiering av nyckeltrender och potential för kostnadsbesparingar. Hos oss får du tydliga insikter och rekommendationer som stärker din verksamhet.

Redovisning – mer än bara siffror

Redovisning är ryggraden i varje framgångsrik verksamhet. Vi förstår att varje siffra i dina finansiella rapporter berättar en historia om ditt företags prestationer och potential. Därför erbjuder vi mer än bara traditionell redovisning. Våra tjänster inkluderar skräddarsydd rapportering, skatterådgivning och finansiell rådgivning, allt anpassat för att möta dina unika affärsbehov. Vårt mål är att göra din redovisning så informativ och värdefull som möjligt.

Noggrann och effektiv bokföring 

Noggrann bokföring är avgörande för att hålla ditt företags finanser i ordning. Vårt team av erfarna redovisningskonsulter garanterar att varje transaktion registreras noggrant och i enlighet med aktuella regler och standarder. Vi använder den senaste tekniken för att automatisera och förenkla redovisnings- och bokföringsprocessen, vilket ger dig mer tid att fokusera på din kärnverksamhet. Vi hanterar allt från löpande bokföring till månatliga avstämningar med högsta precision.

Avsluta året med ett insiktsfullt bokslut

Bokslutet är en avgörande tidpunkt för ditt företag. Det är inte bara en tidsfrist för rapportering, utan också en möjlighet att reflektera över årets prestationer och planera för framtiden. Våra experter ser till att ditt bokslut är korrekt och överensstämmer med alla aktuella standarder och regler. Vi hjälper dig att tolka ditt bokslut så att du kan förstå din finansiella position och ta välgrundade beslut för det kommande året.

Framtidens redovisning är digital

Visste du att vi erbjuder användarvänliga digitala lösningar som effektiviserar både din och vår redovisningsprocess? Genom att använda modern teknologi för att digitalisera din redovisning, kan vi erbjuda snabbare, mer exakta och kostnadseffektiva tjänster som ger dig tillgång till realtidsdata och analyser. Det gör det enklare för dig att fatta rätt beslut baserade på aktuell finansiell information.

Gruppbild på de som arbetar med redovisning på Sporrong & Eriksson

Vanliga frågor om redovisning

Vad innebär bokföring?

När ska årsredovisningen lämnas in till Bolagsverket?

Vad är hållbarhetsredovisning?

Kan ni hjälpa till med att starta bolag?

När ska vi deklarera moms och löner?

Hur länge måste jag spara räkenskapsinformation?

Vad är K2 och K3?

Behöver du hjälp med redovisning?

Behöver du och ditt företag hjälp med redovisning? Då har du hamnat helt rätt. Välj ut din favorit och ta kontakt redan idag, så hjälper vi dig vidare. Dörren till oss står alltid öppen.

Kontakta oss
Malin, medarbetare på Sporrong & Eriksson