Vi söker revisionsmedarbetare

Vill du jobba på en revisionsbyrå där vi är pålästa, kompetenta, erfarna, och där vi tar hand om varandra och våra kunder? Då ska du söka jobb hos oss!

Sporrong & Eriksson Revisionsbyrå söker nu dig som är nyutexaminerad ekonom, och dig som har några års erfarenhet av revisionsarbete eller är auktoriserad revisor. Anställning under våren eller senast augusti 2022.

För oss är det viktigt med kompetenta medarbetare, men minst lika viktigt är det att du delar våra värderingar. Vi tror att du som söker är en driven person med hög social kompetens och positiv attityd. Du gillar att arbeta i team men också självständigt. Du som söker ska ha en ekonomisk utbildning från högskola eller universitet.

Sporrong & Eriksson Revisionsbyrå har idag 19 medarbetare och erbjuder tjänster inom revision, redovisning, bokslut/årsredovisning, skatt mm. Vår verksamhet ägs och drivs lokalt. Vi ingår i Baker Tilly Sverige, ett nätverk med ca 800 medarbetare på ett 70-tal kontor runt om i Sverige. Baker Tilly finns också internationellt i 145 länder med totalt 36 000 medarbetare.

Frågor om tjänsten besvaras av Håkan Sporrong, 070-825 48 01 eller Per Eriksson, 070-201 01 94. Skicka oss din ansökan (CV, personligt brev samt betygskopior) så snart som möjligt, men senast 28 januari 2022 till info@sporrongeriksson.se