Jobba på Sporrong & Eriksson

Vill du arbeta på en fristående revisionsbyrå i Kalmar där vi inte bara är pålästa och kompetenta, utan också tar hand om varandra och våra kunder? Då är Sporrong & Eriksson Revisionsbyrå det perfekta valet för nästa steg i din karriär!

Mer än kollegor

Hos oss på Sporrong & Eriksson är vi mer än bara kollegor; vi är ett gäng människor som genuint bryr oss om varandra och våra kunder. Vi är pålästa, seriösa och trygga, men vi värderar också humor högt och har ofta glimten i ögat. Vi tror fast på att ett gott skratt och en positiv inställning är nyckeln till framgångsrikt företagande

En del av något större

Med 22 dedikerade medarbetare erbjuder vår revisionsbyrå tjänster inom revision, redovisning, bokslut/årsredovisning, skatt och mycket mer. Som en fristående revisionsbyrå är vår verksamhet lokalt ägd och drivs med en stark lokal anknytning. Samtidigt är vi en del av Baker Tilly Sverige, ett omfattande nätverk med cirka 800 medarbetare och över 70 kontor runt om i Sverige. Internationellt är Baker Tilly närvarande i 145 länder med totalt 36 000 medarbetare, vilket ger oss en unik global räckvidd.

En öppen och inkluderande kultur

Vår företagskultur präglas av öppenhet där gemenskap, olikheter och mångfald värderas högt. Vi är ett familjärt team som uppskattar att ha roligt tillsammans och värnar om varandras välbefinnande. För oss väger kompetens högt men det är minnst lika viktigt att du delar våra värderingar. Om du är en person som trivs med att arbeta med människor, har en positiv inställning och är en äkta lagspelare, kommer du att passa perfekt hos oss!

En kreativ och dynamisk miljö

På Sporrong & Eriksson får du chansen att arbeta i en kreativ och dynamisk miljö. Här ges du möjligheten att direkt påverka och utvecklas. Vi ställer höga krav på professionalitet, ansvarstagande och personligt engagemang och vårt mål är att du ska kunna utvecklas i din roll hos oss, både som individ och som en del av vårt team.

Annie på Sporrong & Eriksson