Sporrong & Eriksson Revisionsbyrå söker nu en revisionsmedarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss

Vill du jobba på en revisionsbyrå som verkligen månar om sina kunder och om varandra? Som är pålästa, seriösa och trygga, men också har glimten i ögat och nära till skratt? Då är vi arbetsplatsen för dig! 

Till vårt kontor i centrala Kalmar söker vi dig som har erfarenhet av revisionsyrket och ekonomisk utbildning från högskola eller universitet. Du får gärna vara auktoriserad revisor men du kan lika gärna ha några år i branschen med målet att bli revisor lite längre fram. För oss är kompetenta medarbetare viktigt, men minst lika viktigt är det att du delar våra värderingar. Vi tror att du som söker är en driven person med hög social kompetens och positiv attityd. Du gillar att arbeta i team men också självständigt. 

Sporrong & Eriksson Revisionsbyrå har idag 19 medarbetare och erbjuder tjänster inom revision, redovisning, bokslut/årsredovisning, skatt med mera. Vår verksamhet ägs och drivs lokalt. Vi ingår i Baker Tilly Sverige, ett nätverk med cirka 700 medarbetare på ett 70-tal kontor runt om i Sverige. Baker Tilly finns också internationellt i 145 länder med totalt 36 000 medarbetare. 

Låter det som att du skulle trivas hos oss? Skicka oss din ansökan så snart som möjligt, men senast 19/11 2021 till info@sporrongeriksson.se. Vi ser fram emot att höra från dig!  Frågor om tjänsten besvaras av Håkan Sporrong, 070-825 48 01 eller Per Eriksson, 070-201 01 94.